Pozovite +381 25 422 422 ili Rezervišite online ONLINE REZERVACIJE

Knjiga utisaka

porodica Mrkonjic

Mnogi su dobri ljudi ulepsali trenutke naseg zivota. Sada ste i vi jedni od njih! Sombor je zbog vas u nasem srcu! Mrkonjic Radenko,Ljiljana,Marko i Nikola

dr.M.Prodanovic

Izuzetno lep hotel, divnog enterijera i veoma ljubaznog osoblja. Svima cemo vas preporuciti i docicemo opet!

Vladimir

Sve vreme sam mislio da sam u inostranstvu. Fantasticna usluga, ljubazno osoblje i paznja koja je usmerena ka gostima hotela. Svaka vam cast i hvala vam!

Branka Selic-Ilic/Jagos Markovic/Marina Pavlovic

Uzivali smo u gostoprimstvu, u tako lepom i ukusno slatkom malom hotelu. Kao u srcu Evrope da smo bili. Kao u neka stara i bolja vremena...Vratili smo se u ono najlepse od nekada od naseg dragog Sombora. Hvala vam, Branka Selic-Ilic Jagos Markovic Marina Pavlovic

Biljana Vujovic

U divnom Somboru,divno pozoriste i sjajna upravnica koja podize veoma znacajno kulturni nivo Srbije i kao slag povrh svega DIVAN HOTEL! Bravo,ljubazno osoblje,mnogo stila i topline sa severa! Hvala puno!!!

Bulatovic R.

Ocaran sam hotelom i jedinstvenim osecanjem koji ovaj hotel pruza pri prvom vidjenju.Autenticnost je jedna od vrlina kao i osoblje koje inspirise ljubaznoscu i profesionalnoscu. Kroz puno zemalja sam proputovao i spavao u mnogim hotelima i sa vise zvezdica, ali ovog osecanja spokojnosti i higijene nisam doziveo.

Vesna i Stanko

Prepuni divnih utisaka iz hotela i riblje carde vracamo se u Beograd.Odusevljeni smo ljubaznoscu svih zaposlenih u hotelu(posebno devojaka sa recepcije).Sombor jr prelep... Samo tako nastavite...

Dragan Stankovic

Hotel je spektakularan!

Slobodan Kadić

Prekrasan apartman, ljubazno osoblje s osmijehom na licu, ugodna atmosfera i fina hrana, obilježja su hotela Andrić u kojem sam boravio proteklog tjedna.Sve pohvale od zadovoljnog gosta iz Hrvatske.

Reiner Schwellinger

Vielen Dank noch einmal für den schönen Aufenthalt und die freundliche und zuvorkommende Betreuung in Ihrem Hotel. Es hat uns allen sehr gut gefallen. Sollten wir wieder einmal nach Sombor kommen, ist das Hotel Andric unsere erste Adresse.