Pozovite +381 25 422 422 ili Rezervišite online ONLINE REZERVACIJE

Knjiga utisaka

Jaca i Bane Milaković

Otmeno, a toplo i jednostavno-to je umetnost.Ivana,Žana,Zorice,Borislave...Milane,najlepšim bojama oslikali ste nam svoj Sombor.Veliko hvala, do sledećeg susreta.

Predrag G.

Svaka čast,odsedao sam u mnogim hotelima u svetu ali nijedan nije imao ovakvu toplinu.Nadam se da cu imati jos prilike doci i odsesti kod vas,sve je bilo extra. S postovanjem

Milos M.

Odlican hotel, vrhunska usluga, lepe i ljubazne recepcionerke... Sta vise pozeleti?!

Milos M.

Odlican hotel, vrhunska usluga, lepe i ljubazne recepcionerke... Sta vise pozeleti?!

MIRJANA SOBAN

čestitke gospodinu Tomislavu Kamereru za srebrni pir. Lijepo je čuti da bi se čovjek nakon dvadeset pet godina ženio svaki dan . Pohvala ili dobrom hotelu ili dobrim supružnicima. Pozdrav iz Hrvatskog Zagorja gdje je gospodin Kamerer bio na odsluženju vojnog roka.

Tatjana Jorgacevic-Zuljevic

Letos smo proveli nekoliko dana u vasem izuzetnom hotelu. Svaki detalj je doveden do perfekcije, predivan, topao ambijent, fantastican prijem. Hvala vam za sve i jedva cekamo da ponovo dodjemo!

Tomislav Kamerer

......e, tako ste nam organizovali srebrnu svadbu da bi se svaki dan ponovno zenio!!!!!....i svaka sledeca rec bi bila sledeca pohvala....hvala!!!!

Beatrix, Rouven i Danka Baumann

HVALA VAM PUNO ZA SVE! Jako lepo smo se osecali kod vas. Nasa beba od dva meseca je bila najmladji gost kojeg ste do sada imali! Rado cemo vam doci ponovo!

Ana Soti

Kao da sam ponovo u Britaniji. Zaista predivno i sa mnogo stila i ukusa.

Peter Blaha

Puno hvala za kvalitet smestaja, za ljubaznost personala... Kako se kod vas kaze "NASE A SVETSKO" to pase hotelu "Andric". Docicemo sigurno opet.